Bemutatkozás

Széles Ottóné, Ilike vagyok. Szakterületem a kineziológia és a biorezonancia. Budapesten a XVI. kerületben (Sashalom, Mátyásföld határán, az SZTK közelében) van a rendelőm.

Mindig is foglalkoztatott hogyan lehetne segíteni azoknak az embereken, akik nem érzik jól magukat a bőrükben.

Szívesen meghallgattam a hozzám fordulókat, figyeltem rájuk és kerestem a lehetőségeket, mi segíthetne rajtuk. Tudjuk, hogy fél gyógyulással felér, ha valakit meghallgatnak, de én ezen túlmenően szerettem volna, ha van eszköz a kezemben a segítségnyújtásra (a meghallgatáson kívül).

Először a biorezonanciás készülékkel ismerkedtem meg. Azért választottam ezt a módszert, mert tudom, hogy objektív adatokat szolgáltat. Mér és kiértékel anélkül, hogy az én saját, vagy a tesztelt személy gondolatai, személyisége, hite befolyásolná az adatokat. Ha nem hiszünk benne, szkeptikusak vagyunk, akkor is szervezetünk pillanatnyi állapotát mutatja. Kiderül milyen ásványi anyag, vitamin hiányunk van, milyen kórokozók gátolják szervezetünk egészséges működését (gombák, baktériumok, vírusok, paraziták), elindult e valamilyen elfajulási folyamat, rendben van e a hormonháztartásunk, milyen érzelmek munkálkodnak bennünk, milyen betegségekre van hajlamunk stb. Később megismerkedtem Dr. Hamer elméletével, miszerint a legkomolyabb egészségi problémák oka is a lélekben keresendő. Ha az egykori érzelmi megrázkódtatás feldolgozásra kerül, akkor nem táplálja tovább a betegséget, a tünet akár meg is szűnhet. (Nem csak Dr. Hamer, hanem nagyon sokan mások is úgy gondolják, hogy a legtöbb betegségnek lelki háttere van.) Így jutottam el a kineziológiához, aminek hatását magamon is megtapasztaltam. Azóta már tudom, hogy nem csak a betegségek okai, hanem más problémák - tanulási nehézségek, önértékelési, kapcsolati problémák, vagy az az élethelyzet, amikor semmi sem megy úgy ahogyan szeretnénk - kineziológiai módszerekkel javíthatók, megoldhatók.

Én ezeket a módszereket választottam ahhoz, hogy a hozzám fordulóknak segítségére lehessek.